Ambitiøs bio-virksomhed? Ansøg nu for at deltage i Scale-Up Denmark Bioøkonomi

 

Nyeste deltager er Reaktor, som får hjælp til en analyse, der skal danne grundlag for kapitalrejsning. Er du også – ligesom Reaktor – en ambitiøs bio-virksomhed? Så er programmet måske noget for dig. Næste ansøgningsrunde er den 14. marts.

Bio-virksomheden Reaktor, som etablerer pilotanlæg til pyrolysering af plastaffald, er nyeste deltager i Scale-Up Denmark Bioøkonomi.

Hvorfor har I valgt at deltage i Scale-Up Denmark Bioøkonomi?

”Vi bruger programmet til at få hjælp med at etablere en fast leverance af plastaffald, få afdækket og aftalt priser samt afsætningsmuligheder af pyrolyseolien til raffinaderier. På den basis skal vi have udarbejdet en følsomhedsanalyse af forretningsmodellen, som danner grundlag for kapitalrejsning til at rulle de første fuldskalaanlæg ud i Danmark. Det er alt sammen noget, som vi ser frem til at få assistance til i Scale-Up Denmark Bioøkonomi,” siger Michael Pedersen, CEO i Reaktor, som glæder sig til samarbejdet de næste måneder.

Reaktor arbejder med genanvendelse af affald og er specialiseret inden for plastik- og gummifraktioner. Ambitionen er, at alt plastik, som kan genanvendes direkte, skal genanvendes i dens oprindelige form, mens at plastik, som er ”forurenet”, skal gennem et pyrolyseanlæg, hvor det kan omdannes til nye rene olier/kulbrinte-forbindelser. I dag findes der kun to måder at håndtere denne type plastaffald på – afbrænding eller nedgravning – og der er således et stort globalt potentiale for Reaktors pyrolysemetode.

Læs mere om Reaktor (som udspringer af virksomheden De Nova ApS) på denova.dk

Deltag i Scale-Up Denmark Bioøkonomi

Deltagere i Scale-Up Denmark Bioøkonomi får skræddersyet eksperthjælp i go-to-market-strategi, rådgivning om fundraising og investering, organisationsudvikling samt produktmodning. Programmet varer 4-12 måneder, og vi målretter indholdet specifikt til din virksomheds behov samt dækker 50 pct. af omkostningerne.

Ansøgningsfristen for kommende runde er den 14. marts. Ansøgningsfrister resten af året er: 11. juni 2018, 12. september og 12. december 2018.

Læs mere om Scale-Up Denmark Bioøkonomi på capnova.dk.

Kontakt: Mogens Riber, mori@springnordic.dk