Nyt acceleratorprogram for startups i Region Sjælland

DTU Link Early Impact er et nyt acceleratorprogram skabt af Spring Nordic og DTU Link for iværksættere i Region Sjælland. Fokus er digitalisering og eller bæredygtig teknologi. Programmet gik i gang i august 2020.

DTU Link Early Impact

 

Bliv en del af DTU Link Early Impact og få rådgivning og værktøjer til at udvikle og skalere din virksomhed. Prog

rammet henvender sig til startups og unge vækstvirksomheder i Region Sjælland, der har specialiseret sig i digitalisering eller bæredygtig teknologi.

Du får 1:1 sparring af professionelle forretningsudviklere og kommercielle rådgivere med fokus på din virksomhed. Vi afholder camps i hele accelerationsfasen. Vi matcher dig med erfarne mentorer fra DTU Science Parks mentorprogram. Vi præsenterer dig for relevante investorer. Og vi giver dig adgang til en arbejdsplads, et prototypeværksted og et netværk af startups i DTU Link på DTU Risø Campus ved Roskilde. Til gengæld forventer vi, du er ambitiøs, ihærdig og parat til at investere 200 timer i forløbet.

Det første hold Early Impact går i luften i august 2020 og varer året ud. Programmet udbydes i samarbejde mellem DTU Link og Spring Nordic samt eksterne rådgivere. Den samlede værdi af rådgivningen er op til 50.000 kroner. Deltagere betaler et mindre fee på 10 % af den fakturerede rådgivning for at deltage i forløbet.

Hvem kan blive udvalgt til DTU Link Early Impact?
Accelerationsprogrammet henvender sig til enkeltpersoner og teams med et bæredygtigt eller digitalt forretningskoncept/produkt. Du behøver ikke allerede have etableret din virksomhed, men du skal være motiveret for at ville rykke hurtigt fra idé til CVR-nummer. Programmet er også for dig, der er sprunget ud som iværksætter indenfor de sidste to år og ønsker hjælp til at udvikle din virksomhed.

Ansøg om optagelse
Ansøg senest 21. juni 2020. Interviews med udvalgte ansøgere 24. og 25. juni 2020.

Læs mere om DTU Link Early Impact