Godt nyt for ambitiøse bio-virksomheder

Deltagere i Scale-up-Bioøkonomi har fremover prioriteret adgang til det anerkendte Springboard hos Connect Denmark. Læs mere her og husk, næste ansøgningsfrist i Scale-Up er den 11. juni.

 

Et nyt partnerskab mellem CAPNOVA og Danmarks største ledelsesnetværk Connect Denmark betyder, at virksomheder i acceleratorprogrammet Scale-Up Denmark Bioøkonomi nu har prioriteret adgang til et væld af virksomhedsudviklende services.

”Vi er meget tilfredse med den nye samarbejdsaftale med Connect Denmark, som helt sikkert bliver en stærk partner i det her acceleratorforløb. Organisationen har mangeårig erfaring med at løse netop nogle af de udfordringer, som vi oplever, vores Scale-Up-deltagere står over for. Blandt andet deres anerkendte Springboard, mener vi, at de deltagende virksomheder vil få stor gavn af,” siger Mogens Riber, der er Business Developer i Scale-Up Denmark Bioøkonomi.

Målrettet og skræddersyet sparring og feedback

I Connect Denmark, der har kørt Springboards, pitchtræninger og investordage siden år 2000, ser man frem til at bidrage til udviklingen af bio-virksomheder.

”Vi er i stand til at bidrage med professionel branchemålrettet, forretningsmæssig og strategisk sparring fra vores mere end 800 erfarne medlemmer. Sparringen, som er uvildig og tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds ønsker, behov og udviklingsstadie, er med til at skabe afklaring om virksomhedens konkrete udfordringer og ikke mindst komme med nye muligheder, perspektiver og netværk,” forklarer André Elm, der er aktivitets- og netværkschef i Connect Denmark.

”På et Springboard møder virksomheden andre erfarne ledere i øjenhøjde i et fuldt fortroligt rum, til en effektiv, real-life strategidrøftelse, hvor hele seancen handler om at bidrage til virksomhedens muligheder for at udvikle sig og vækste,” uddyber Elm.

Som led i acceleratorprogrammet Scale-Up Bioøkonomi får alle deltagere fremover prioriteret adgang til Connect Denmarks:

  • Investordage, inkl. udvidet pitchtræning
  • Branchemålrettede Springboard med fokus på go-to-market-strategi, organisationsudvikling og/eller kapitalrejsning
  • Premium Search, der giver adgang til specialiserede søgninger efter kandidater til advisory boards og bestyrelser

Om Connect Denmark

CONNECT Denmark er et non-profit netværk med mere end 800 erfarne og kompetente medlemmer, som stiller op til at hjælpe vækstambitiøse virksomheder på vej med professionel forretningsmæssig og strategisk sparring. Netværket består af ledere, eksperter og nøglemedarbejdere fra en små og store virksomheder og organisationer som bl.a. Oticon, ISS, Novo Nordisk, Origio, Eksportrådet, Zacco, Jyske Bank, Dansk Industri, Microsoft, EY, og DTU. CONNECT Denmark har siden år 2000 givet sparring til mere end 3.000 virksomheder – blandt andet Endomondo, Trustpilot, Fausol, Nordic Power Converters og Bezzerwizzer.

Læs mere om Connect Denmark på www.connectdenmark.com.

Deltag i Scale-Up Denmark Bioøkonomi

Scale-Up Denmark Bioøkonomi tilbyder virksomheder med store internationale ambitioner og potentiale for høj vækst at blive en del af et målrettet scale-up-miljø indenfor bioøkonomi, industriel symbiose og bioteknologisk produktionsteknologi. Deltagere i Scale-Up Denmark Bioøkonomi får en fast rådgiver, adgang til højtspecialiserede kompetencer og kobling til etablerede spillere i branchen. Forløbene kan bruges til at arbejde med go-to-market strategi, organisationsudvikling, kapitalrejsning og produktmodning. Ansøgningsfristen for den kommende runde er den 11. juni. Ansøgningsfrister resten af året er: 12. september og 12. december 2018.

Læs mere om Scale-Up Denmark Bioøkonomi (ansøgningsskema nederst på siden).

Kontakt Mogens Riber, mori@capnova.dk