Vil du udfolde forretningspotentialet for din bio-virksomhed?

 

Galaxa Pharma, en af Danmarks ambitiøse bio-virksomheder, deltager nu i vores acceleratorprogram Scale-Up Denmark Bioøkonomi. Er du også en ambitiøs bio-virksomhed? Så er programmet måske noget for dig. Næste ansøgningsrunde er den 14. marts.

Deltagere i Scale-Up Denmark Bioøkonomi får skræddersyet eksperthjælp i go-to-market-strategi, rådgivning om fundraising og investering, organisationsudvikling samt produktmodning.

Programmet varer 4-12 måneder, og vi målretter indholdet specifikt til din virksomheds behov samt dækker 50 pct. af omkostningerne. Ansøgningsfristen for næste runde er den 14. marts.

Adgang til ressourcer og kompetencer

Nyeste skud på stammen i acceleratorprogrammet er Galaxa Pharma. Virksomheden er et innovationsdrevet farmaceutisk distributionsselskab, der opererer på tværs af produktområder og ønsker at producere deres unikke, evidensbaserede produkt i Norden og Europa. Derfor er der brug for afklaring af regulatoriske forhold og udarbejdelse af en markedsføringsplan, og det er noget af det, virksomheden får hjælp til i Scale-Up Bioøkonomi.

”Vi ser frem til samarbejdet med CAPNOVA, fordi det giver adgang til en lang række ressourcer og kompetencer, som vi i Galaxa Pharma ellers ville have vanskeligt ved at få tilgang til,” siger Lone Henriksen, CEO i Galaxa Pharma.

Læs mere om Galaxa Pharma på galaxapharma.com.

Ansøgningsfrister 2018

Næste frist for at blive en del af Scale-Up Bioøkonomi er den 14. marts.

Ansøgningsfrister resten af året er: 11. juni 2018, 12. september og 12. december 2018.

Om Scale-Up Denmark Bioøkonomi

Scale-Up Denmark Bioøkonomi tilbyder virksomheder med store internationale ambitioner og potentiale for høj vækst at blive en del af et målrettet scale-up-miljø indenfor bioøkonomi, industriel symbiose og bioteknologisk produktionsteknologi. I skræddersyede forløb får virksomhederne fast rådgiver, adgang til højtspecialiserede kompetencer og kobling til etablerede spillere i branchen. Forløbene kan bruges til at arbejde med go-to-market strategi, organisationsudvikling, kapitalrejsning og produktmodning. CAPNOVA er udpeget til via Scale-up Denmark at sætte 30 små- og mellemstore bioøkonomi-virksomheder i gang med vækstforløb over en treårig periode.

Læs mere om Scale-Up Denmark Bioøkonomi på capnova.dk.

Læs mere om Scale-Up Denmark

Kontakt: Mogens Riber, mori@springnordic.dk